Back to Top
Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *


Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/c3023nrm/domains/reddingsbrigadeapeldoorn.nl/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
zondag, 31 maart 2013 16:28

RB Apeldoorn opleiding senioren

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Senioren

Vanaf 15 jaar ben je bij ons senior. Als senior kun je bij ons een aantal keuzes maken betreffende zwemtrainingen en opleidingen waterhulpverlening. Afhankelijk van je interesses kun je kiezen op welk vlak jij actief wilt zijn.

Senior opleidingen

Als je een opleiding wilt volgen zijn er vele mogelijkheden. Hoofdzakelijk zijn er binnen die mogelijkheden 3 richtingen; Pool, Open Water en Beach. Kort gezegd staat Pool voor zwembadwater, Open Water voor buitenwater en Beach voor strand. Afhankelijk van je kennis, vaardigheden en interesses kun je starten met één van deze mogelijkheden met daarin de opleidingsniveau`s; Junior Life Guard, Life Guard , Senior Life Guard, Instructeur, Praktijkbegeleider, Leercoach, Examinator of Expert.
Opmerkingen betreft onze opleidingen

Onze opleidingen en daarmee de opleidingen van de bond zijn gebaseerd op competent onderwijs, waardoor de opleidingen maatwerk zijn, afgestemd op de kennis en vaardigheden van het individu. Wij raden je daarom aan om bij eventuele interesse ons te informeren naar jouw specifieke mogelijkheden. Het kan namelijk zijn dat je op basis van je aantoonbare kennis en vaardigheden op een bepaald vakgebied in aanmerking komt voor zogeheten “vrijstellingen”. Dit zou inhouden dat je op bepaalde onderdelen direct een proef van bekwaamheid kunt afleggen. Waardoor je de desbetreffende opleiding sneller kunt doorlopen.

- Bij Reddingsbrigade Apeldoorn kun je de opleiding Open Water volgen. Als je interesse hebt in de opleiding Pool of Beach zullen we samen met jou kijken of er mogelijkheden zijn, het zij bij ons intern of in combinatie met een kustbrigade. We hebben namelijk goede contacten met diverse kustbrigades waarbij je wellicht het ontbrekende onderdeel uit de opleiding daar zou kunnen volgen.

Wat kan je met Pool

Pool noemen wij ook wel zwembadwater. Afhankelijk van de opleidingen die je bij Reddingsbrigade Nederland hebt afgesloten met een diploma ben je bevoegd om bijvoorbeeld binnen een zwembad; toezicht te houden, zwemles te geven, zwemexamens af te nemen of voorzitter te zijn van een zwemexamencommissie.

Wat kan je met Open Water

Open Water noemen wij ook wel buitenwater. Afhankelijk van de opleidingen die je bij Reddingsbrigade Nederland hebt afgesloten met een diploma ben je bevoegd om bijvoorbeeld; toezicht te houden vanaf de kant of vanaf een reddingsboot, het commando te voeren op een reddingsboot of het commando te voeren dan wel begeleiden van de Reddingsbrigade tijdens een evenement. Ook kun je er voor kiezen om ingezet te worden bij eventuele rampen.

Wat kan je met Beach

Beach noemen wij ook wel strand. Afhankelijk van de opleidingen die je bij Reddingsbrigade Nederland hebt afgesloten met een diploma ben je bevoegd om bijvoorbeeld; toezicht te houden vanaf strand of vanaf de reddingspost, het commando te voeren op strandpost, het opleiden van strandwachter of het commando te voeren dan wel begeleiden van de Reddingsbrigade in een bepaald bewakingsgebied aan de kust.

Opleiding bij ons volgen?

Je bent van harte welkom op onze trainingsavond om te komen zwemmen dan wel om informatie te vragen. Je kunt ons natuurlijk ook altijd eerst een e-mail sturen. De keuze is aan jou.
Lees 44131 keer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies