Back to Top
Inloggen

Inloggen

Gebruikersnaam *
Wachtwoord *


Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/c3023nrm/domains/reddingsbrigadeapeldoorn.nl/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
zondag, 16 juni 2013 20:44

zwem4daagse 2013

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Zwem4daagse Apeldoorn 2013

Ook dit jaar zit Reddingsbrigade Apeldoorn weer in de organisatie van de Zwem4daagse Apeldoorn en zal ze zorgdragen voor de bewaking aan het bad.

De Apeldoornse Zwem4daagse is een jaarlijks terugkerend evenement dat wordt gehouden in het Boschbad van 24 juni t/m 28 juni. Iedere dag kan er tussen 19.00 en 20.00 uur gezwommen worden en kan er gekozen worden uit 2 afstanden; 250 of 500 meter.

Het evenement duurt 5 dagen waarbinnen de deelnemer zelf mag bepalen welke vier van de vijf dagen hij of zij wil zwemmen.

Op donderdag worden dan de eerste medailles uitgedeeld en op vrijdag de laatste medailles. Iedere deelnemer dient minimaal zwemdiploma A te hebben.

Kaarten voor deelname zijn te koop bij de zwembaden: Boschbad, Malkander, Sportfondsenbad en Sprenkelaar, maar ook bij de deelnemende verenigingen: Reddingsbrigade Apeldoorn, Aquapoldro en de Apeldoornse Watervrienden.

Doe eens lekker sportief en neem deel aan de Zwem4daagse Apeldoorn.

Meer informatie is te vinden www.zwem4daagseapeldoorn.nl

 
Lees 35918 keer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies