Notice: Undefined property: stdClass::$numOfComments in /home/c3023nrm/domains/reddingsbrigadeapeldoorn.nl/public_html/components/com_k2/views/item/view.html.php on line 264
Print deze pagina
vrijdag, 07 september 2012 22:15

RB Apeldoorn opleidingen

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Zwemmen voor Jong en Oud

Jong en oud zijn bij ons welkom. Iedere woensdagavond hebben wij in Aquacentrum Malkander onze vaste opleiding- en trainingsavond. Je kunt bij ons beginnen vanaf de leeftijd 5 jaar. Je dient dan wel in het bezit te zijn van Zwemdiploma-A en –B van het Nationale Zwem-ABC.


Opleidingen

Reddingsbrigade Apeldoorn heeft ruime keus in opleidingen. Wij geven les volgens de opleidingslijn van Reddingsbrigades Nederland.


Opleidingen voor Junioren en Senioren

Tijdens onze opleidingen leren wij je handvatten om onder andere jezelf en anderen in geval van nood het beste, door middel van verschillende zwem- en redtechnieken, uit het water kan halen. Hierbij wordt gelet op de veiligheid van redder, slachtoffer en omstander. Afhankelijk van je leeftijd en diploma’s kun je bij ons een opleiding volgen.


Opleidingen EH (Eerste Hulp)

Wij geven aan onze leden als onderdeel van de diverse senioropleidingen de opleiding Eerste Hulp (EH) conform het Oranje Kruis, voorheen was de opleiding ook bekend als de opleiding EHBO. Daarbij geven wij aan onze leden de mogelijkheid om dit diploma up-to-date te houden, zodat dit diploma geldig blijft en zij inzetbaar blijven ten behoeve van de vereniging.


Cursus Auto te Water

Met de cursus Auto te Water kunnen deelnemers, in een gecontroleerde omgeving, ervaren hoe het is om met een oefencabine in het water te zijn. Ook leren wij je handvatten hoe je kunt handelen bij een te water geraakte auto.

Lees 71812 keer Laatst aangepast op zondag, 31 maart 2013 16:19
Webmaster

Nieuwste van Webmaster

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Lees meer over cookies