reddingsbrigade gewonnenReddingsbrigade Apeldoorn deed mee aan een donatie wedstrijd van Stichting Voor Elkaar van Univé. Uit ruim 100 inzendingen is Reddingsbrigade Apeldoorn één van de 8 genomineerden. Op 1 mei start een publieke stemming ronde. Het publiek mag stemmen wie van de 8 genomineerde projecten de hoofdprijs krijgt, een donatie van € 25.000,-.

Na een intensieve stem periode sluit de wedstrijd op 12 juni exact 12:00 uur. Deze laatste dag weet de reddingsbrigade de eerste plek terug te veroveren. En met slechts 1 stem verschil wordt Reddingsbrigade Apeldoorn de winnaar.
Met deze donatie kan de reddingsbrigade haar reddingsboot uitrusten, met onder andere een nieuwe motor, communicatie middelen en werkpakken.

Reddingsbrigade Apeldoorn bedankt alle bedrijven en instellingen die het haar de afgelopen stemperiode mogelijk hebben gemaakt om al deze stemmen op te mogen halen. En last but not least alle vrijwilligers die hun vrije tijd hebben opgeofferd om stemmen op te halen en in te voeren!